PROPERS FESTIVALS
Vols rebre el nostre newsletter?


Vols ser voluntari d'un festival i participar-hi d'una altra manera?


NOTíCIES
 
31-03-2017
ALTRES

El Govern central aprova avui el projecte de Pressupostos, que redueix del 21% al 10% l'impost en concerts, espectacles teatrals i corridas. El gravàmen, aplicat des de 2012, no afectava als llibres i a l'art.

El cinema es queda fora del pacte entre el Govern i Ciutadans sobre els Pressupostos Generals de l'Estat, que donará aquest divendres llum verda al Consell de Ministres a la baixada de l'IVA cultural.

(Font: El País) 

23-03-2017
MULTIDISCIPLINAR

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per donar suport a les activitats dels centres de creació i producció d'arts escèniques, música i arts visuals de caràcter professional en equipaments de titularitat pública, amb gestió pública o privada i situats a Catalunya

Termini: 21/03/2017 - 03/04/2017

(Font: Xarxanet)

20-03-2017
ALTRES ARTS ESCÈNIQUES

El Mercat de les Flors, la Sala Hiroshima i la Sala Beckett programen espectacles de teatre i dansa, accions, conferències i tallers que questionen els esteriotips tradicionals.

El discurs 'trans' assalta la cartellera teatral barcelonesa. En ple debat sobre la necessitat de fer més visible les diverses maneres d'assumir la identitat sexual (un debat que ha cobrat protagonisme arrel de successos com les agressions homòfobes de Berga o la campanya transfòbica de Hazte Oír), diversos espais escènics de la ciutat proposen durant el mes de març i abril una bateria d'espectacles, conferències i tallers per acostar-se al món transgènere.

(Font: El Periódico) 

16-03-2017
ALTRES ARTS ESCÈNIQUES

La programació de Mateo Feijóo, que relega el teatre de text, divideix a la professió teatral.

Més de 250 professionals de la cultura, majoritàriament lligats a les arts escèniques, han subscrit una carta de recolzament al canvi de rumb de les naus teatrals del complex cultural Matadero de Madrid, dependent de l'Ajuntament de la capital, que ha suscitat una gran divisió en el gremi teatral per relegar els muntatges de text en favor d'altres disciplines com la performance, la música, la dansa o les arts visuals. 

(Font: El País) 

06-03-2017
MULTIDISCIPLINAR

El Centre Cultural Conde Duque programa durant un mes i mig arts escèniques, literatura, exposicions i música dins el festival Ellas Crean

Tretze anys posant a la dona creadora a la primera fila de la cultura madrilenya. El mes de març comença amb el festival Ellas Crean i estarà donant guerra fins el 7 d'abril. "De un lado, pretendemos mejorar círculos, nombrar yacimientos, recuperar la memoria de las mujeres", explica la directora del centre, Concha Hernández, "y del otro, hacer del encuentro un festival de oportunidades para las más jóvenes en diálogo con las más consolidadas".

(Font: La Vanguardia) 

02-03-2017
MÚSICA ERUDITA

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Fira Mediterrània de Manresa amb la col·laboració de l'Espai Marfà - Ajuntament de Girona i la Fundació Casa de la Música del Gironès convoquen la segona edició del Premi "Teresa Rebull" al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional.

La dotació del premi és de 5.000 euros i una estada de creació. Data límit de presentació 31 de març de 2017. 

(Font: Fira Mediterrània de ManresaMAPA
 Profestival.net
Plataforma de serveis online per als responsables, els professionals i els voluntaris que col·laboren en el desenvolupament dels festivals.
FACEBOOK
TWITTER
NEWSLETTER
Una iniciativa de
Gestionat per
Amb el suport de
Actividad subvencionada por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte